Bulvár

Teljesen összetört Károly király teljesen összetört a Harry herceggel történtek miatt

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.16 | 09:18

Nyilvánvaló, hogy Károly király rendbe akarja hozni kapcsolatát Harry herceggel

Egy bennfentes úgy tudja, hogy összetört a szíve attól, ahogyan a 38 éves sussexi herceggel való kapcsolata megváltozott, mióta az feleségül vette Meghan Markle-t.

Harrynek a királyi család olajágat nyújtott a királynő halála után, és meghívták egy windsori sétára Vilmos herceggel és Kate hercegnővel, Harrynek azt is megengedték, hogy katonai egyenruhát viseljen, amikor a királynő unokái virrasztottak a néhai uralkodó halottas ágyánál a Westminster Hallban, bár a gyászmenetben nem vett részt.

Katie Nicholl, az Elizabeth Queen’s Legacy and the Future of the Crown című könyvének szerzője a Fox News Digitalnak elmondta, hogy Károly király lehangolt a Harryvel való kapcsolata miatt.

Reménykedik abban, hogy kibékülnek. Azt hiszem, ezt láthattuk azokban a nagyon nyilvános olajágakban, amelyeket Harry és Meghan felé nyújtottak

– mondta a Vanity Fair királyi szerkesztője, Katie.

Harry és Meghan bejelentették, hogy 2020-ban visszalépnek, egy évvel később pedig a pár interjút adott Oprah Winfrey-nek, amelyben Harry azt állította, hogy az apja már nem fogadta a telefonhívásait, és hogy anyagilag is elzárkózott tőle.

A pár idén először tért vissza az Egyesült Királyságba a lemondása óta, amikor a királynő platina jubileumi ünnepségén vettek részt. A család többi tagjával azonban távolságot tartottak. Úgy tudni, hogy Sussex hercege és hercegnéje nem sokkal a gyászszertartás után hazatért Kaliforniába, de Károly továbbra is optimista abban, hogy kapcsolatuk javulhat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló