Bulvár

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András ismét összejött

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.17 | 18:48
  • trendindex: 2

Párként bulizott Tolvai Reni és Kállay-Saunders András.

Bár a két énekes tavaly viharosan szakított, a lap szerint most rendezték a viszonyukat. Sőt, Tolvai Reni ismét a párjaként mutatja be Saunderst – írja a Blikk. A pár kapcsolata tizenegy évig tartott, és az eljegyzés miatt mentek szét: Reni évek óta szeretné, ha párja megkérné a kezét, ám Saunders nem akart végleg elköteleződni.

„András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk…

Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen presszionálást nem szeretnék felé” – mondta másfél éve a ZSHOWtime című műsorban az énekesnő. A szerelmesek az információk szerint nem jó viszonyban váltak el egymástól, de az elmúlt bő egy évben egyiküknek sem lett komoly kapcsolata, szingliként éltek.

Most viszont a közösségi oldalakon egyre gyakrabban lájkolják

egymás bejegyzéseit és egyre többet látják őket kézen fogva sétálni Budapesten. Néhány napja pedig egy partin tűntek fel együtt. „Együtt érkeztek meg a bulira, és szinte egész este egymás közelében maradtak. Reni a párjaként mutatta be Andrást a többieknek, és akik rákérdezek, azoknak be is vallotta, hogy ismét együtt vannak. A közös barátaikat nem lepte meg a dolog, ők már egy ideje tudják, hogy

kibékültek, és ismét közel kerültek egymáshoz.

A lap Renit és Saunderst is kereste az ügyben, de egyelőre egyiküket sem sikerült elérni.

Tolvai Reni megmutatta: az édesanyja is csodaszép!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló