Bulvár

Drámai fordulat: szívszorító hír érkezett Damu Roland elhagyott kis árvájáról

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.18 | 14:48

A kis Maja élete hét év után végre rendeződni látszik.

Hét évnyi jogi csatározás után a gyámhivatal eldöntötte, hogy Damu Roland kislányát, Maja nevelheti az édesanyja. Korábban a kislány édesanyjának testvére, Katalin volt a gyámja, de most a hatóság úgy döntött, hogy a legjobb helye a gyermeknek az édesanyja mellett van.

Maja mindig is tartotta a kapcsolatot édesanyjával, és a család keményen dolgozott annak érdekében, hogy a kislány jól élhessen, noha Damu Roland nem fizetett gyerektartást, és az adósságokat hagyott maga után.

Hiánypótló videóval készültünk nektek, arról, hogy hogyan is lehet olcsón utazni. Az összes tuti tippet mutatjuk, nézz bele mielőtt tovább lapoznál 

A gyámhivatal évek óta figyelte Maja édesanyjának rendezett életét és stabil munkahelyét. A döntést azonban sürgette egy váratlan és súlyos autóbaleset, amely során Katalin hetekig az életéért küzdött. Katalin hálás a segítőknek, és kifejezte elismerését az édesanyja és lánya iránt, akik a baleset idején gondoskodtak Maja és Katalin fiáról. A gyámhivatal végül júliusban döntött úgy, hogy visszaadja Maja felügyeletét az édesanyjának.

“Már érett a döntés, mert Edina élete évek óta rendezett, megbízható munkahelye van. Végig tartották Majával a kapcsolatot és egymás életének részei voltak, csak épp nem vele lakott a kislány, hanem velünk. Amikor kiderült, hogy visszakerülhet Edinához, azt a boldogságot le sem lehet írni, amit mindkettejük arcán láttam. A kislány boldogan szaladt összepakolni a kis cókmókját, Edina szeme könnybe lábadt, de én is sírva fakadtam. Egy gyereknek az anyja mellett van a legjobb helye és ők nagyon megérdemlik, hogy most együtt lehetnek. Rengeteg küzdelem, nehézség és kétségbeesés után végre egy kis öröm költözött családba, ami már nagyon ráfért mindenkire”

– mondta a Blikknek Katalin.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló