Bulvár

Májátültetés után drogtúladagolásban halt meg az angol tini

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.18 | 12:43

A 15 éves Sherie-Lea James gyerekkorában legyőzte a májrákot, szeptember elején azonban drogtúladagolásban halt meg. Az angol tini öt darab ecstasy tablettát vehetett be, a szervezete pedig nem bírta a terhelést.

Szeretlek anyu!

– a Daily Mail szerint ezek voltak a 15 éves Sherie-Lea James utolsó szavai az édesanyjához, mielőtt a barátaival bulizni indult szeptember elején az angliai Cornwall-ban. Az anyja legközelebb a kórházban látta a lányát, ahol megpróbálták újraéleszteni, miután drogtúladagolás miatt leállt a szíve.

Sherie-Lea húsz hónapos korábban átesett egy májátültetésen, miután az orvosok májrákot diagnosztizáltak nála. A lány gyerekként két éven át sikeresen küzdött a betegséggel, azonban a szervezete nem volt elég erős, hogy kibírja az öt darab ecstasy tablettát. A brit fiatalok bulizási szokásairól, poharakba csempészet party drogokról, és túltolt éjaszkákról már egy sor sorozat és mozifilm is készült, és most sem tudjukm hogy mi történhetett, a lány maga vette be a drogot, vagy csak megitatták vele.

skins
    A brit fiatalok túltolt bulijairól szól a Skins, a legrealisztikusabb tinisorozat (illusztráció)

Hajnalban a rendőrök keltették

A lány hat társával egy 29 éves férfi házában készülődött a bulira South Ockendonban, Essexben. A tinik itt vehették be a drogot. A lány 1.45-kor még küldött egy Snapchet üzenete az anyjának, amiben azt írta, hogy

Ó, hol kötöttem ki?

Az anyát végül 5.30-kor riasztották a rendőrök azzal, hogy a lánya életért küzdenek az orvosok a Basildon Kórházban. A nő még láthatta, ahogy az orvosok próbálják a lányát újraéleszteni – sikertelenül.

A rendőrök azt mondták, hogy a lányom szervezetében négy, vagy öt ecstasy tabletta lehetett – mondta Sam James. A 43 éves nő szerint azonban a lánya korábban soha nem fogyasztott drogot, és barátai sem érdeklődtek ezen szerek iránt.

Óvadék ellenében szabadlábon

– Remélem azok a  fiatalok, akik hallanak a lányomról

kétszer is meggondolják majd, hogy a drogokhoz nyúljanak

– mondta Sam James, aki nem is akarja, tudni pontosan, mi történt a lánya halála előtt abban a lakásban.

Az ügyben őrizetbe vettek egy 19 éves helybéli, és egy 29 éves londoni férfit, akiket azonban óvadék ellenében szabadon engedtek.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.