Bulvár

5 éves áramszünet jön, és internet sem lesz – nagyon durva dolgokat mond az állítólagos időutazó

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.20 | 08:18
  • trendindex: 4

Állítása szerint a negyedik évezredből érkezett az a férfi, aki a TikTokon leplezi le a nem túl fényes jövőnket.

Talán nem meglepő, hogy hatalmas népszerűség övezi azt a férfit a TikTokon, aki azt állítja magáról, hogy 3036-ből jött – írja a BorsOnline. Ő valamiért visszautazott a mi korunkba, célja pedig az, hogy elmondja, mire is számíthatunk a jövőnkben. Videóiból többek között kiderül, hogy ezer év múlva kevesebben leszünk, mindössze 2 milliárd ember él majd a Földön. Ez abból a szempontból érdekes, hogy idén már 8 milliárdan leszünk. Egyik fontos üzenete a TikTokkernek, hogy használjuk ki azt, amiben most élünk, mert ennél minden csak rosszabb lesz.

“Bármilyen együgyű is ez a korszak, sokkal jobb, mint ami jön. Használjátok ki  mondta.

5 éves áramszünet?

A férfi egyik “jóslata” szerint nagy sötétség korszaka jön, hiszen 2052 decemberében a világon mindenhol elmegy majd az áram. Globális áramszünet jön, mely legalább 5 évig tart majd.

“Alapvetően minden elsötétül több mint öt évre, az internet, az áramellátás, minden leáll az úgynevezett “terror” miatt. Egyébként ez az öt év a zűrzavar, zavargások korszaka, a legrosszabb idők lesznek” -mondja a videóban.

 A nagy áramszünet részeként több ezer kilométeres területeken építenek szélturbinákat és napelemparkokat – teszi hozzá. Persze a mostani energiaválság és az árak miatt talán nem is lepődünk meg annyira ezen.

Valóban időutazó vagy jelenség?

Hogy a férfi valóban a jövőből érkezett-e, azt természetesen nem lehet tudni. Vannak szkeptikusok, illetve olyanok is, akik állításait igyekeznek tényekkel igazolni. Ahogy arról a TheSun is beszámol, az utóbbi időben sorra jelennek meg olyan csatornák, melyeken azt állítják, hogy időutazók. Olyan videókat töltenek fel, melyen nem látszódnak emberek, látszólag olyan, mintha valaki posztapokaliptikus világban ragadt volna.

Sokak szerint persze ez is csupán egy trend, és nincs valóságalapja. Tavaly nyáron mi is beszámoltunk egy “időutazó” jóslatairól. Nézzük mi vált valóra:

  • 2021.08.03. –  A NASA megtalálja a Föld tükörképét, fordított gravitációval, fizikai törvényekkel – Nem találtam róla semmit
  • 2021.09.14. – South Carolina államát egy hatos kategóriájú/szintű hurrikán éri el, a történelem legbrutálisabb viharával találják magukat szemben az ott élők – Nem találtam róla semmit
  • 2021.10.20. – Nyolc ember szuperképességeket kap a Nap erejének hála – Nem vallották még be
  • 2021.12.14. – Három fiatal rábukkan egy T-rex tojásra és egy eszközre, mely portált nyit egy alternatív univerzumra – Valószínűleg titkolják, ha megtalálták
  • 2022.02.22. – A tudósok megtalálják Atlantiszt a Atlanti-Óceánban valahol és ember-hal hibrid élőlényeket találnak az elveszett világban – Erről sem lehetett hallani.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló