Bulvár

„A k.rva anyját, de tényleg” – kevesellte a kamu állásáért járó közpénzt a főfideszes Szalay-Bobrovniczky

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.27 | 14:58

Orbánék erre dobtak neki 450 ezer forintos kamu állást, ugyancsak a mi adónkból, azzal már elégedett volt Helyettes Államtitkár Úr.

Nem fogadta el a Posta-csoporthoz tartozó vállalat igazgatósági tagsági pozícióját, mert elégedetlen volt a neki kínált 150 ezer forintos fizetéssel Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár (Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter testvére) – írta Facebook-oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, egy, a birtokába jutott levelezésre hivatkozva. A helyettes államtitkárnak a kínai eredetű küldemények e-kereskedelmi logisztikájával foglalkozó European Chinese Supply Chain Zrt. vezetőségi tagságát kínálgatták.

A fideszes hivatalosan azzal a szöveggel utasította el

az ajánlatot, hogy „azt gondolom, hogy ehhez a feladathoz tartozó szaktudás a Gazdaságfejlesztési Minisztériumban is bizonnyal megvan, így inkább nem élek a lehetőséggel”. A levelezés alapján viszont másik két embernek is elküldte a neki szóló ajánlatot azzal a kommentárral:

„a kurva anyját, de tényleg”.

A még fontosabb fideszes elvtárs testvére így hát a Nemzeti Filmintézet igazgatóságában vállalt “munkát”, havi 450 ezer forintért. Hepiend?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Megszűnés szélén áll a Tumblr
  • szerző:nuus
  • 2023. 11. 10.