Bulvár

Bilincsbe verték, repülőn hozták haza Krausz Gábort

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.28 | 18:48

Krausz Gábor szerencsét próbált az Államokban, ez lett a vége.

Krausz Gábor, a séf, Tóth Gabi férje könyvet írt. A Családom és egyéb receptfajták, receptek mellett sztorikat is tartalmaz.A pénteken megjelenő könyv egyik ütős története azt meséli el,

hogyan utasították ki az Egyesült Államokból

illegális munkavállalás miatt Krauszt. Közvetlenül a Séfek Séfe első évadának forgatása előtt. Krausz Gábor azt tervezte, hogy Los Angelesben fog dolgozni, de az étteremig sem jutott el. „Nagy reményekkel indultam neki az útnak – ám a reptérnél tovább nem jutottam. Los Angelesben a reptéri ellenőrzésen átkutatták a bőröndömet, ami tele volt szakácskésekkel.

Elvették a telefonomat, átnézték benne a képeket,

és nem volt nehéz összerakniuk, hogy nem turistaként, hanem munkavállalóként érkeztem az országba. Elvették az útlevelemet, huszonnégy órára fogdába zártak, és másnap lábbilincsben, fegyveres őrök kíséretével tettek fel a legközelebbi, hazafelé induló járatra. A rendőrautóban ülve elmentünk az étterem mellett, ahol dolgoztam volna.

Szólni sem tudtam a többieknek, ugyanis mindenemet elvették.

Kiutasítottak az országból, és roppant kellemetlen procedúrán kellett keresztülmennem. Mind a háromszáz utas végignézte, ahogy az őrök a helyemre kísérnek, majd leveszik rólam a bilincset”

– meséli könyvében Krausz.

Nyitókép: TV2


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló