Bulvár

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktor sztárja megmutatta a szerelemét.

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.03 | 14:21

Bodrogi Enikő boldog párkapcsolatban él Balázzsal, aki mindenben támogatja kedvesét. A 18 éves lány azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg, illetve mit szólt választottjához a családja.

Bodrogi Gyula unokája már kilencedik osztályosként szemet vetett Balázsra, ám egy évet kellett várnia, hogy kibontakozhasson a szerelmük.

Egy évfolyamra jártunk, de akkor még volt barátnője. Aztán szakítottak, és akkor már éreztem, van esélyem. Hogy is mondjam…? Eljött az én időm.

– árulta el a Blikknek, a lány aki ott állt mellette és nagyjából a megismerkedésük után egy évvel össze is jöttek.

Kifejtette, hogy Balázs meg tudja őt nyugtatni, ugyanis a tehetségkutató rengeteg stresszel és elfoglaltsággal jár, ami bizony őt is megviseli.

A nyár során előfordult, hogy éjszakánként felriadtam. Ilyenkor simogatta a hátam, megnyugtatott, elterelte a figyelmemet. Ezek nagyon jó pillanatok voltak, akkor is azt éreztem: minden helyzetben kitart mellettem. Az X-Faktor első élő adását is végigizgulta velem. Amikor fel kellett állnom a székről, és a veszélyzónába kerültem, láttam, majdnem elsírta magát, mert azt hitte, kiesek

– fejtette ki Enikő, aki szerencsésnek érzi magát, hiszen a családja elfogadta a választottját, ám még nem költöztek össze.

A bulvárlap szerint nagyszülei, Voith Ági és Bodrogi Gyula pedig nagyon szeretik Balázst, sőt, ha vita van közöttük, a legtöbbször a fiú pártját fogják.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló