Bulvár

Nincs több titok: Kucsera Gábor elárulta, mi volt közöttük Alekosz barátnőjével

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.06 | 17:48

Nagy port kavart Varsányi Réka Lakatos Leventének adott interjúja, mely után Alekosz is megtörte a csendet.

Réka Lakatos Leventének mesélt arról, hogy végleg megszakította a kapcsolatot Alekosszal. Az egykori valóságshow-hős ezután Ábrahám Róbertnek adott interjút, amelyben durva dolgokat állított.

Állítása szerint Réka interjúja után azzal fenyegették, hogy eltűntetik a médiából, de arról is beszélt, hogy Réka “megcsalta” egy másik nővel.

Durva dolgokat állít Alekosz, megtörte a csendet a szakítás után

Alekosz azt is megjegyezte, Rékának egyáltalán nem volt közömbös Kucsera Gábor.

Ezt nem is rejtette véka alá. Sokat voltak együtt, sokat voltak kettesben. Én azért voltam velük mindig ott, hogy ellenőrizzem a Rékát vagy visszafogjam, visszatartsam őt, nehogy valami történjen köztük. Én ezt nem akartam. Lehet, hogy féltékeny is voltam, meg akartam akadályozni

– mesélte Alekosz az Ázsia Expessz forgatásáról.

Kucsera Gábor és Alekosz közös múltja nem volt túl fényes, a kajakos szerint Alekosz szándékosan provokálja őt. Nem olvasta Alekosz korábbi nyilatkozatát sem, melyben arról beszélt, hogy Réka rástartolt Kucserára.

Nem tudom, de nem is érdekel, hogy miket mondott Alekosz. Én nem megyek bele ebbe az adok – kapokba. Az egész dologról csak annyi mondandóm van, hogy Réka tényleg egy nagyon rendes, normális nő. Nagyon sokat beszélgettem vele, főleg, miután volt egy olyan nap, aminek során párt cseréltünk, és így együtt voltunk egy egész napot. Ennyi, és nem több a mi kapcsolatunk!

Mint mondta, egyébként mindenki a saját párjával volt, így szinte egész napokat nem is látták egymást. Kucsera szerint nem kellene a dolgokba többet látni és láttatni, mint ami a valóságban volt.

Egyébként meg annak ellenére, hogy amikor csak lehet, belém áll Alekosz, nincs vele sem semmi bajom, sőt megértem, hogy mit miért is tesz. Ő egy showt csinál, neki ez kell a felszínen maradáshoz

– idézte Kucserát a Kiskegyed.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló