Bulvár

Minden évben ellenőrizteti lánya szűzhártyáját a világhírű rapper

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.08 | 07:48

Ráadásul mindezt lánya szülinapján teszi T.I.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) által megosztott bejegyzés,

Elég bizarr dolgot árult el nagy büszke apaként T.I. egy interjúban:

lányát minden évben elviszi nőgyógyászhoz, hogy az megnézze, szűz-e még Deyjah.

Minderre pedig évente, épp lánya aktuális szülinapi bulija után kerít sort. Nem épp a legjobb ajándék egy lánynak az édesapjától, de a rapper szerint Deyjah egyszer még hálás lesz azért, hogy ennyire “vigyázott rá” tinikorában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Latest Facts (@thelatestfacts) által megosztott bejegyzés,


Clifford Joseph Harris, Jr. művésznevén T.I. vagy Tip Harris a Ladies Like Us című podcast műsorban beszélt erről Nazanin Mandi és Nadia Moham műsorvezetőknek, akik hallhatóan maguk is megdöbbentek a rapper kissé megalázó mániáján. A műsorvezetők épp a szülői szerepről kérdezték Tip Harrist, meg arról, hogy ő tartott-e szexuális felvilágosítást tinilányának. A 39 éves rapper erre rávágta, hogy nemcsak, hogy beszélgetett lányával a szexről, hanem minden évben szakorvossal megnézeti, hogy ép-e Deyjah szűzhártyája. A nőgyógyászati vizsgálatra pedig ő is elkíséri, sőt, ő kéri neki az időpontot is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FAD360 ONLINE TV (@fad360_tv) által megosztott bejegyzés,


T.I. elmondta, lánya 16. szülinapi bulija után egy cetlit ragasztott Deyjah ajtajára:

Holnap 9.30-kor nőgyógyász.

És azóta így megy ez minden évben.

T.I. ezután tudta ám még fokozni az amúgy is bizarr témát, és részletesen beszámolt arról, hogyan is zajlanak ezek a vizsgálatok. Elmondta, hogy mivel az idén lánya betöltötte a 18. életévét, így már külön írásos beleegyezés is kellett Deyjah-tól, hogy az orvos elárulhatja az eredményt neki is a vizsgálat után.

Majd a nőgyógyász felvilágosította a rappert, hogy a szűzhártya nem csupán szexuális aktus alatt sérülhet meg, hanem lovaglás, kerékpározás, vagy egyéb intenzívebb sportolás közben is. Mire T.I. azt felelete neki:

Nézze, a lányom nem lovagol, nem kerékpározik, és nem sportol. Csak ellenőrizze le a szűzhártyáját, és mondja meg az eredményt nekem haladéktalanul.

A rapper ezután a műsorvezetőkkel és a nagyvilággal közölte:

18 éves lányának még megvan a szűzhártyája

A műsor után rengetegen támadták kommentekben a rappert, sokak szerint ugyanis ezzel megalázza lányát.


A szüzességi tesztet széles körben teljesen indokolatlannak tekintik, amelynek semmilyen orvosi előnye nincs, ugyanakkor lelkileg igen negatívan hathat a lányokra, nőkre.


A kommentháborúban egy nőgyógyász az írta: azért sincs jelentősége ezeknek a vizsgálatoknak, mert a szűzhártya megléte még semmit sem jelent, a szexuális életet élő tinik 50 százalékának ugyanis ép szűzhártyája van. Ugyanakkor a szűzhártya átszakadhat intenzív mozgás közben is – írta a szakértő. Szerinte a szüzességi vizsgálat csupán arra jó, hogy “támogassa a patriarchális társadalmat”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tuko Gram (@tuko.co.ke) által megosztott bejegyzés,

A WHO elítéli a szűzhártya ellenőrzést, ugyanis azzal

sérülnek a nők alapvető emberi jogai.

Hozzáteszik: a szüzesség vizsgálatára nincs semmilyen orvosi módszer, a szűzhártya megléte, vagy sérülése még nem mond el semmit sem arról, hogy az adott nő él-e vagy sem szexuális életet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thebrickzmedia által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: Instagram

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló