Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Nincs ettől kínosabb: III. Károly király Kamilla tamponja akart lenni és erről hangfelvétel is van

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.12 | 18:22

Egy szexuális tartalmú, perverz beszélgetés mindenképp kínos, hát még akkor, ha te vagy Anglia jövendőbeli királya.

Fotó: Chris Jackson / POOL / AFP

Károly herceg és Camilla Parker Bowles hosszú évtizedek óta voltak már szeretők, amikor egy amatőr rádiós valahogy megszerezte az egyik telefonbeszélgetésük hangfelvételét. Károly ekkor még Diana férje volt, ezért a felvétel csak két évvel később került nyilvánosságra, amikor már egyértelmű volt, hogy a házasságuknak vége.

A házasságtörés már önmagában rossz fényben tüntette fel a jövendőbeli királyt, nem beszélve arról, hogy milyen kínos dolgok hagyták el a száját.

Egy bizarr teória szerint Diana hercegnének és Károly hercegnek egy lányuk is született, Sarah

Károly (akkor még) herceg azt elemezte, hogy bárcsak mindig Kamilla bugyijában lehetne, majd kitért arra is, hogy inkább lenne a tamponja, hogy mindig benne lehessen. A pajzán beszélgetés kiszivárgása után a királyi család erősen megkérdőjelezte Károly alkalmasságát és azt is fontolóra vették, hogy megváltoztatják az öröklődési sorrendet, hogy ne Károly legyen a trónörökös.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Az idő viszont mindent megszépít, Károly végül elvált és feleségül vette Kamillát. Szerelmüket pedig az igazolja leginkább, hogy ennyi év után is kitartanak egymás mellett. A kellemetlen beszélgetésről pedig valószínűleg a legtöbben már meg is feledkeztek, a Korona új évada viszont felelevenítette azt. Valljuk be, Károly szempontjából éppen a legrosszabbkor, amikor király lett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló