Bulvár

Egy bizarr teória szerint Diana hercegnének és Károly hercegnek egy lányuk is született, Sarah

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.24 | 12:18

Diana hercegné életéről számos legenda terjed, így nagyon nehéz eldönteni mi az, ami igaz és mi az, ami csupán fantázia.

Fotó:  POOL / AFP

Egy angol lap szerint Diana hercegnőnek és Károly hercegnek bizony született egy lánya még azelőtt, hogy összeházasodtak volna.

Mégpedig úgy, hogy II. Erzsébet királynő a biztonság kedvéért szerette volna, ha Diana petesejtjeit és Károly spermiumát lefagyasztják. Ez meg is történt, viszont a legenda szerint az orvos visszaélt a petesejttel és a spermiummal és az létrehozott embriót beültette egy béranya méhébe. Így született meg 1981-ben, még Diana és Károly esküvője előtt az első közös gyermekük, Sarah.

Diana hercegné tudta, hogy meg fog halni? Halála előtt összeesküvést gyanított!

 

A pletykák szerint Sarah elhagyta az Egyesült Királyságot, ma az Egyesült Államokban, New England-ben él. De állítólag Vilmos herceg és Katalin hercegné többször meglátogatták már és tartják vele a kapcsolatot.

Ha mindez igaz, a brit trón várományosa igazából nem is Vilmos, hanem Sarah, hiszen ő volt az elsőszülött gyermek. Mindemellett pedig ő a walesi hercegnő, nem pedig Katalin.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló