Bulvár

Mo Farah az olimpia előtt egy valóságshow-ban szerepel majd

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.18 | 08:18

Aztán visszatér az edzésekhez.

Mo Farah négyszeres olimpiai bajnok brit hosszútávfutó részt vesz a Magyarországon is ismert, Celeb vagyok, ments ki innen! című televíziós valóságshow-ban, az atlétikai szövetség szerint ezzel veszélyezteti tokiói felkészülését.

A műsor lényege, hogy ismert személyiségek a dzsungelbe mennek és maguk szerzik be az élelmüket különböző feladatok teljesítésével. A pandémia miatt ezúttal Észak-Walesben kell a kihívásokkal megküzdeniük a hírességeknek. Mo Farah szerepvállalását nem fogadta örömmel edzője, és a szurkolók is aggodalmuknak adtak hangot a kalandban rejlő veszélyek miatt, valamint a brit atlétikai szövetség (UKA) szintén bírálta döntését. A futónak ugyanis a műsor előtt kéthetes karanténba kellett vonulnia, majd várhatóan további három hetet tölt Walesben.

Fotó: Fabrice COFFRINI / AFP

“Üzleti szempontból örülök és megértem, ha az atlétáink nagyobb ismertségre tesznek szert. Ugyanakkor ez egy kérdéses lépés, ami kihathat a felkészülésre.” – mondta Jo Coates, a UKA elnöke a Guardiannak. Farah, aki Tokióban csak 10 ezer méteren indul, igyekezett megnyugtatni híveit.

“Mihelyt a sorozat lezárul, visszatérek az edzésekhez, a november amúgy is csendes hónap a felkészülési időszakomban, az évnek e szakaszában általában nem is tréningezek – nyilatkozta a londoni Mirrornak a II. Erzsébet brit királynő által 2017-ben lovaggá ütött Mo Farah. – Az edzőtábort januárban kezdem, és gond nélkül fel fogok tudni készülni a tokiói olimpiára, a valóságshow nem befolyásolja majdani szereplésemet. A legfontosabb, hogy sérülésmentes és koncentrált maradjak.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló