Bulvár

Ez történt a hármas sziámi-ikrekkel, akiket drogos anyjuk elhagyott

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.19 | 07:18
  • trendindex: 3

Madeline, Macey és Mackenzie hármasikrek, ketten közülük összenőve születtek meg. Droggfüggő biológiai anyjuk nem volt rájuk kíváncsi, így örökbefogadó szülőkhöz kerültek.

Jeff és Darla Garrison egyszerű tanyasi emberek, három fiú szüleikként örömmel fogadták örökbe a három kislányt. A kislányokat, akiknek a születéstörténetük sem volt egyszerű: Madeline először jött a világra, egy teljesen ép kislány, majd jöttek a sziámi-ikrek, Macey és Mackenzie. Ők a csípőjüknél nőttek össze, de szerencsére megfelelő orvosi ellátás mellett kezdettől volt remény arra, hogy szétválasszák őket.

Ma már külön életet élnek a lányok, a szétválasztás sikeres volt. A reproduktív szerveiket is külön kellett választani, de szerencsére mindkettejüknek lehet majd gyereke egy napon. A műtét után mindkettejüknek egy-egy lábuk maradt, ennek ellenére nem érzik, hogy ez hátrány volna: fociznak, futnak, mint mindenki más. Ikertesójuk, az ép lábú Madeline sokáig irigyelte is őket, mert különlegesek voltak, csak később értette meg, hogy neki van szerencséje hármuk közül.

A lányok a sötét életkezdet ellenére gondos orvosi odafigyelés mellett szerető családban nőhettek fel, és ma teljes életet élnek mindhárman.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló