Bulvár

Olyan hangosan szexelt a katolikus pap, hogy elköltözött az alatta lakó

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.22 | 15:48

A dunaszerdahelyi pap nem volt túl irgalmas.

Esténként többször is durva szexelésre ébredtek egy dunaszerdahelyi társasház lakói, egy katolikus pap lakótársuk miatt – írja a Paraméter.

“A kislányom nem tudott aludni, sírva jött át éjszaka a szobába azzal, hogy még a csillár is mozog. Idővel kiderült, hogy egy római katolikus pap lakik fölöttünk”

– panaszolta el egy dunaszerdahelyi férfi,

aki családjával albérletben lakott a társasházban. Amikor először hallották a különös éjszakai hangokat, azt hitték, hogy a szomszéd bútorokat szerel össze a késői órákban, de később egyértelmű lett számukra, mi a zaj forrása. A családfő ezután felkereste a szomszédot, majd állítása szerint bár a pap először tagadta, hogy szex hangjai szűrődtek ki lakásából, végül aztán beismerte ezt, és elnézést kért.

A hasonló “zajongások” azonban később is megismétlődtek, így az egyébként hívő szomszéd a nagyszombati Érseki Hivatalban tett panaszt. Az egyház illetékesei nemcsak őt, hanem családtagjait, sőt,

a szomszédokat is kihallgatták az üggyel kapcsolatban, ám semmilyen tájékoztatást nem kaptak arról, hogy az egyház miként zárta le az ügyet.

“Többször is voltam kihallgatáson, és arra számítottam, hogy lesz valamilyen következménye is ennek az egésznek. De csak húzzák az időt, 2021 februárjától a mai napig semmilyen választ nem kaptam”

– nyilatkozta az interjúalany.

A TV JOJ-nak az érsekség elismerte, hogy foglalkoznak az üggyel, de semmilyen információt nem adtak a dologgal kapcsolatban. A szóban forgó dunaszerdahelyi papot, aki egyetemi tanárként is dolgozik, ám plébániával nem rendelkezik, a tévés stábnak nem sikerült elérnie.

A panaszos család azóta már elköltözött az albérletből, de az ügy – főleg a gyerekekben – mély nyomot hagyott.

“Katolikus szellemben neveltük a gyerekeket, de megmondom őszintén, a történtek miatt sem mi a feleségemmel, de főleg a fiam már nem akar bérmálást, nem akar templomi esküvőt”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló