Bulvár

Nyomtalanul eltűnt George Michael 47 milliárdos öröksége

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.02 | 07:18

George Michael halála után 97 millió fontot hagyott nővéreire.

George Michael 2016 decemberében, 53 évesen, szív- és májbetegsége miatt hunyt el. A végrendelete szerint 97 millió fontnyi (47 mil­liárd forint) vagyont hagyott két nővérére, Yio­dára és Melanie-ra. A többi pénzt rokonai örökölték.

A pénz nagy része viszont

The Sun szerint nincs meg, ami annak fényében, hogy a 2019-ben elhunyt Melanie csupán 6,2 millió fontot (három milliárd forintot) hagyott örököseire és Yiodáék sem állnak túl fényesen, elég megdöbbentő dolog. George Michael a vagyonát egyenlő arányban osztotta szét két testvére, Yioda és Melanie között. Apja egy lótenyészet haszonélvezeti jogát örökölte. Festményei és más művészeti alkotásai a Mill Charitable Trust jótékonysági alapítványhoz kerültek volna, amit Michael 2009-ben alapított.

A hagyaték maradékát a vagyonkezelőknek kellett volna

felosztaniuk az apja és annak rokonai között. Ez a pénz viszont sehol nincs. Melanie, Michael fodrászként dolgozó nővére állítólag nem tudott mit kezdeni a rászakadt gazdagsággal. Szórta a pénzt, hamar kifolyt a kezéből a vagyon nagy része.

„Ha nem osztották el jótékony célra a vagyont, akkor vélhetően elköltötték. Az ingatlan-nyilvántartásban legalábbis nincs nyoma annak, hogy házakba fektették volna a pénzt – mondta egy bennfentes.

George ­Michael saját élettársára,

a holttestét megtaláló Fady Fawazra semmit nem hagyott. A férfi megtámadta a végrendeletet, de nem járt sikerrel.

Dokumentumfilm készült George Michael-ről, amiben Liam Gallagher a modern kor Elvis-ének nevezte az énekest


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.