Bulvár

Valaki 16 ezer dollárt fizetne, hogy megihasson Ivanka Trumppal egy kávét

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.08 | 17:15

Ha valaki jótékonykodásra adná a fejét, rengeteg olyan szervezet közül választhat, ahol szükség van a pénzre és az adományokra, ám valaki mégis arra szórna el csaknem 4,7 millió forintot, hogy személyesen is megismerhesse az Egyesült Államok leendő elnökének lányát.

Fotó: Getty Images / Chip Somodevilla
Fotó: Getty Images / Chip Somodevilla

Az aukció a Charitybuzz keretein belül zajlik le, ahol például olyasmikre lehet licitálni, mint hogy Hugh Jackmen legyen a rögzítőd hangja, vagy hogy feltehess két kérdést a Star Wars filmek írójának – írja a Mashable.

Az Ivanka Trumppal való kávézás lehetőségére eddig 8 bátor jelentkező akadt, a licit jelenleg valamivel tizenhatezer dollár felett áll, ám a randi becsült értéke ötvenezer dollárra rúg.

Van néhány kritérium egyébként, amit a nyertes licitálónak figyelembe kell vennie:

  • A randit 2017 január elsejétől számított egy éven belül meg kell ejteni,
  • a helyszín mindenképpen a New York-i Trump Tower, vagy a washingtoni Trump Hotel, az utat pedig a nyertes állja,
  • az egész nem vehet igénybe többet mint 45 perc,
  • valamint az aukció győztese elfogadja, hogy a Trump Organization visszatérítés nélkül bármikor lemondhatja a találkozót, ha valamilyen okból kifolyólag így tartják jónak.

Teljesen megéri az ötvenezer dollárt.

De legalább a pénz tényleg jótékony célra fordul, a felajánlott összegből ugyanis a St. Jude’s gyermekkórházat támogatják. Bár azzal is jó tisztában lenni, hogy az egész jótékonykodást az Eric Trump Foundation szervezi, szóval ha valaki nem bízik bennük, talán jobb ötlet lenne közvetlen a kórháznak utalni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló