Bulvár

Megtörte a csendet a magyar nagyi, aki megszülte saját unokáját

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.09 | 10:18

Nem fogod elhinni: hamarosan jöhet a kistesó.

Az élet néha meglepő fordulatokat hoz, és Epres Ilona története egy ilyen különleges és abszurd helyzetet mutat be. A Fókusz készített riportot a nővel, aki lánya kedvéért vállalta be a lombikprogramot. A program sikerrel járt, és pár hónappal ezelőtt megszületett Dani. Jogilag már nem Ilona gyermeke, hanem az unokája, miután aláírta a lemondó nyilatkozatot, és Ilona lánya, Bernadett örökbe fogadta a kisbabát.

Bernadett hosszú éveken keresztül küzdött a teherbeesésért, próbálkozott lombikprogrammal is, de sajnos sikertelenül. A petesejtadományozás egy lehetőségként merült fel, és mivel Bernadett édesanyja, Ilona már négyszer szült korábban, és egészséges volt idősebb korában is, felmerült a lehetőség, hogy Ilona vállalja a gyermek kihordását.

Fontos megjegyezni, hogy jogilag, amikor egy rokon vállalja a magzat kihordását, azt nem tekintik béranyaságnak, hanem dajkaanyaság a státusza. Ilona a program kezdetén már 59 éves volt, így a beavatkozást Londonban hajtották végre, ahol nem volt korlátozás az életkora miatt.

Dani szeptember 30-án jött világra, és most már Bernadettel él, távol a nagymamájától, aki egyben az édesanyja is. Ilona azonban a Fókusznak arról beszélt nemrég, hogy hamarosan érkezhet a kistesó is…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.