Bulvár

Megmentett egy kutyát, majd a fürdetésnél olyasmit vett észre, hogy azonnal visszavitte az állatot oda, ahol találta

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.10 | 15:18

Sokkoló felfedezést tett a nő, aki csak be akarta fogadni a kóbor állatot.

A jószívű állatbarát hírében álló Zully Vasquez Ventura a Texas állambeli Cleveland közelében egy csontsovány, reszkető kutyust talált. Az állat borzasztó állapotban volt, ezért aztán hazavitte: megetette, megitatta. Elnevezte Nalának, majd megfürdette a még mindig ideges, feszült állatot.

Ventura fürdetés közben fedezte fel, hogy kutyus barátnője, Nala mirigyei tejet termelnek, jelezve, hogy kölykei lehetnek. Ventura azonnal cselekedett, elhelyezte a kutyát az autójában, majd visszatértek a helyszínre, ahol korábban találták. Kamerájával mindent rögzített, és pórázra kötve kísérte Nalát.

Mire elég 3 nap Stockholmban? Tényleg minden annyira drága Észak-Európában, és milyen a rénszarvas szalámi? Ebből a videóból minden kiderül!

A felvételen látható, hogy Nala kiszagolta az utat, majd egy három kilométeres sétát követően futva érkezett meg egy elhagyatott házhoz. Itt találtak hat egészséges kölyökkutyát a terasz alatt.

Ventura elengedte a pórázt, hogy Nala visszatérhessen kölykeihez. Ventura elmondta, hogy hihetetlen boldogság töltötte el, amikor látta, hogy a kiskutyák életben vannak. A kis családot aztán haza is vitte. Azóta a kölyköknek szerető gazdit találtak, míg Nala várja, hogy megtalálja a saját boldog otthonát.

@vasquez_zully This dog was dumped in the cruel Cleveland tx streets, left without food without water, left to die! #rescue #adoptdontshop #dogsofinstagram #rescuedog #dog #adopt #dogs #rescuedogsofinstagram #love #puppy #cute #dogstagram #foster #rescuedogs #animals #doglover #rescuedismyfavoritebreed #instadog #emergency #instagram #pets #animalrescue #dogoftheday #dogrescue #dogrescuecheck #dogrescuer #rescue ♬ Sad and lonely – MoppySound


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló