Bulvár

“Rohadtul cserben hagytak”: távozásáról beszélt Vadon Jani

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.11 | 13:58

Vadon Jani sok dolgot tervez bepótolni, amire eddig nem jutott ideje.

Vadon Jani, miután abbahagyta a rádiózást, elmondta, hogy két-három ember kivételével a legnehezebb pillanataiban nem kapott senkitől érzelmi támogatást. Azt állítja, nem azért távozik, mert megromlott volna a viszonya kollégáival, Rákóczi Ferivel és Sebestyén Balázzsal.

Fotó: Rádió1

Hétfőn előbb a Rádió 1-en, adásban, majd a Balázsék című műsor Facebook-oldalán is megerősítették, hogy Vadon Jani lelép, és egy sor új kihívás elé néz. A Balázsék közleménye szerint Vadon a

régóta dédelgetett álmait szeretné megvalósítani.

Mire elég 3 nap Stockholmban? Tényleg minden annyira drága Észak-Európában, és milyen a rénszarvas szalámi? Ebből a videóból minden kiderül!

 

„Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait” – fogalmaztak közleményükben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rákóczi Ferenc (@rakoczi_feri) által megosztott bejegyzés

Az rtl.hu-nak Vadon azt mondta, hogy olyan döntést hozott, amit nem kényszerített rá senki. Még intenzívebben szeretne foglalkozni azokkal a dolgokkal, amelyekre a rádiózás mellett most is időt fordít. Konkrétumokat nem árult el, de annyi kiderült, hogy az egyik mellékprojektjét például missziójának tekinti.

Szeretné, ha elfoglaltságai nem a pénzről és nem az ismertségről szólnának,

„hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám” – mondta. Például a rádiós karrierje alatt soha nem volt lehetősége elvinni a gyereket az iskolába.

Emellett úgy érzi,

az évek alatt mindvégig „egy kicsit körön kívül” maradt,

és két-három ember kivételével a legnehezebb pillanataiban sem kapott támogatást érzelmileg senkitől a szakmából. „Rohadtul cserben hagytak” – mondta, mire Sebestyén Balázs az rtl.hu-nak hozzátette, hogy „akkor sem állnak ki melletted, ha a körön belül vagy”.

Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs gyászidőszakként éli meg a mostani helyzetet. „Szomorúak vagyunk, hogy egy családtag kirepül, de örülünk is, hogy 53 évesen valaki még tele van tervekkel, vágyakkal” – nyilatkozta Sebestyén.

„Elmondhatatlanul jó volt” – írta ezt Rákóczi Feri a 15 évről, amit Vadon Janival és Sebestyén Balázzsal közös műsorukban eltöltött.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.