Bulvár

Vitray Tamás kegyetlen őszinteséggel beszélt válásáról: “Életre-halálra ment” – itt vannak a részletek

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.18 | 13:18
  • trendindex: 2

Vitray Tamás és Kállay Bori három évvel ezelőtt váltak el.

32 év házasság után Vitray Tamás három évvel ezelőtt vált el harmadik feleségétől. „Úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy szál pendelyben, minden nélkül távoztam, de nevetségesen tárgyalókész voltam” – avatta be Vitray a Star magazin olvasóit korábban. „Ha valami csak unalmas vagy megszokott, ökör lettem volna ezzel viaskodni.”

A hírt Vitray maga jelentette be annak idején, amely nagyon meglepte a közvéleményt. Úgy vélte, előbb, vagy utóbb úgy is kiderült volna, így jobbnak tartotta, ha ő maga beszél a történtekről – írja a Blikk.

Vitray Tamás a Heti Jégbüfé vendége volt, ahol arról is beszélt, sokszor döbbenetes hazugságokat is olvas magáról, ami bántja őt, hiszen azt szereti, ha viszont szeretik őt. A válással kapcsolatban sokáig nagy volt a csend, nem lehetett tudni, hogy ennyi év után miért bontották fel házasságukat.

A legropogósabb csülköt keresed? Nézz bele a videónkba!

 

„Minden elismerés, ez is. Hogy micsoda egy kiváló pasi vagyok, aki 87 évesen elválik. Mondhatták volna azt is, hogy miért nem tudott megmaradni a fenekén egy öregember, aki tudta, hogy előbb-utóbb ápolni kell, gond van vele. Be szokták adni az ilyeneket öregotthonba, ahol előbb-utóbb befejezik. Úgy éreztem, hogy bennem van még van annyi, hogy ezt érdemes megkockáztatni. Nem csak a kései időpont furcsa benne, hanem úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam” – mesélte Vitray Tamás a műsorban.

Mint mondta, hazudna, ha azt mondaná, hogy minden nélkül hagyta hátra korábbi életét, de elmondása szerint “nevetségesen tárgyalókészen” állt a váláshoz.

Egyetlen egy dolog volt fontos, hogy minél előbb. Életre-halálra ment. Nem kívánok, és nincs okom vádaskodni, de ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a hibást. Mind a kettő hibás mindig. Biztosan most is így volt

– tette hozzá.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.