Bulvár

Pataky Attila jó nagyot rúgott a halott Zámbó Jimmybe

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.23 | 19:18
  • trendindex: 16

A két zenész összekapott, Pataky Attila szerint minden Zámbó Jimmy hibája volt.

Pataky Attila, az Edda zenekar énekese így karácsony előtt végre előadta, hogyan is történt szerinte, amikor Zámbó Jimmy az ő halántékához fogta a fegyverét. A balhé 1998-ban, egy fellépési sorrend miatt alakult ki Jimmy és Pataky között. Pataky Miskolcon lépett fel Jimmyvel és Lagzi Lajcsival. Pataky szeretett volna az utolsó fellépő lenni, de a Király közbeszólt.

Végül előkerült egy fegyver is.

“Láttam már fegyvert előtte, de őszintén megmondom, egy kicsit azért jéggé dermedt a szívem, amikor Jimmy rám fogta. Kérdeztem is tőle, hogy mit gondol, mit csinál és megmondtam neki, hogy aki kardot ránt, az kard által vész el. Ő meg csak folytatta, de a legszörnyűbb az egészben, hogy a most kérdeznék tőlem, nem tudom, hogy végül melyikünk zárta az aznapi koncertet. Ő vagy én?” – adta elő Pataky „Ufóhívő” Attila a Borsnak.

„Úgy gondolom, hogy bármit is szerzett valaha magának,

neki valahogy sosem volt elég mindaz, amije volt” – forgatta tovább a kést a Jimmy-rajongók szívében. “Megvolt a legjobb autója, a csodálatos hangja, szerető családja, de ez mintha mit sem számított volna. Én úgy gondolom, hogy aki Királynak hívatja magát, soha nem lesz igazi király” – folytatta mélyelemzését a tornatanárból lett rocker.

“Megmondtam neki az incidens és a koncert után,

hogy remélem, tisztában van azzal, hogy ez most kettőnk életében ennyi volt, és nem több. Lemondtam arról, hogy barátok legyünk, mert mérhetetlenül nevetségesnek tartottam, hogy Miskolcon, az otthonomban fegyvert fogjon rám valaki. Nem volt közöttünk harag, de más utakat választottunk. Ő úgy érzem, egy kicsit túldimenzionálta magát. Tény, csodálatos hangja volt. Tény, nagyon szerették őt, nagyon sokan.

Tudom, hogy engem egyébként még tisztelt is a maga módján.

Csak valami félresiklott, de nem tudjuk, hogy micsoda, talán még ő sem. Nyugodjon békében, és remélem, a következő életében jóvá tudja majd tenni mindazt, amit itt rosszul csinált. Tény, hogy voltak furcsa dolgai, de – tudom, ez nem mentség – ő ilyen volt” – fejezte be végül Pataky a halott énekes grillezését.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló