Bulvár

Így reagált a srác, amikor megtudta, hogy két hüvelye is van a barátnőjének

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.29 | 16:20
  • trendindex: 3

A 20 éves Paige DeAngelo két évvel ezelőtt, élete első nőgyógyászati vizsgálatán jött rá arra, hogy két vaginával született. És ez még nem minden!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

p a i g e l e i g h (@paigedeangelo) által megosztott bejegyzés

“A nőgyógyász rám nézett, és láttam, hogy teljesen ledöbbent. Kérte, hogy csináljunk egy MRI-t, mert valami furcsát lát, de ne izguljak nagyon”

– emlékszik vissza a bizarr élményre a fiatal lány.

A vizsgálatok azt bizonyították, hogy Paige-nek nem csupán két vaginája, de két, teljesen hibátlanul működő reprodukciós rendszere van: két petevezetéke, petefészke, méhe.

Az orvos azt mondta, hogy az ilyesfajta eltérés a megszokottól hozhat magával termékenységgel kapcsolatos problémákat, hiszen nem biztos, hogy azon az oldalon ovulál, ahol a behatolás történik, illetve hiába lesz terhes az egyik oldalon, a másik oldalon történő menstruáció hormonjai miatt akár vetélésre is sor kerülhet. Paige persze még nem tervez gyereket, de ha majd családot alapítana, a szokásosnál komolyabb tervezésre és több vizsgálatra lesz szükség.

Paige barátja, Hugh azt mondja, “kissé meglepődött”, amikor barátnője elárulta, hogy más a helyzet odalent, mint a legtöbb nőnél. Az eltérés azonban nem okozott problémát a szexben, és szeretne párja mellett állni akkor is, amikor további orvosi vizsgálatokra kerül sor.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.