Bulvár

Greta Thunberg még egy utolsót rúgott Andrew Tate strici-influencerbe

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.30 | 15:48

Andrew Tate, az influencer-bűnöző önmagát buktatta le, aztán jött Thunberg.

Andrew Tate-t a szélsőjobboldaliként is „praktizáló”, nőgyűlölő brit influenszert december 29-én este kapta el a román csendőrség – írja a Gândul és annak nyomán a Telex. A hatóságok kilenc hónapja készültek Andrew és testvére, Tristan elfogására. Most a Greta Thunbergnek küldött Twitter-videó alapján jöttek rá, hogy

a két bűnöző visszatért Romániába.

A nők gyalázásából és szélsőjobboldali provokációból pénzt csináló Tate kiírta a Facebookra, hogy 33 autója van, és szívesen elküldi a károsanyag-kibocsátásukat Greta Thunberg klímaaktivistának, ha az ad egy e-mailcímet. Thunberg megadta neki a [email protected] e-mail-címet, finoman célozva arra, hogy Tate egy túlkompenzáló senki.

Andrew Tate vesztére egy Twitter-videóval válaszolt,

amiben értetlenkedve azon csodálkozott, hogy miért smalldickenergy Thunberg e-mail-címe. A videóban aztán feltűnt egy pizzásdoboz, rajta a népszerű román pizzalánc, a Jerry’s Pizza logójával. Ezután jött rá a román ügyészség, hogy Tate több hónap távollét után visszatért Romániába.

Aztán jött a hepiend: csütörtök este már őrizetbe is vették

Andrew és Tristan Tate-t. És nem ám amiatt, hogy beszóltak Thunbergnek; a két fickó két román állampolgárral együtt striciségből szerzett pénzt. Nőket csábítottak el, akiket vagy megerőszakoltak, vagy pornó készítésére használtak, esetleg Nagy-Britanniába és az Egyesült Államokba csempésztek. Erre Thunberg:

„ez lesz, ha nem hasznosítod újra a pizzásdobozod.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.