Bulvár

Széttépik a nők Alekoszt: Titokzatos hölggyel töltötte a “Mikulás estét”

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.30 | 17:18

Alekoszt egy intelligens, érzelmes embernek tartja, aki nem egy átlagos személyiség.

Nagy Alekosz a közösségi oldalán osztotta meg a Blikk „Ilyen nyílt és közvetlen emberrel még nem találkoztam!” – Széttépik a nők Alekoszt cikkét.

Fotó: Facebook

Ezzel a cikkel kívánt boldog új évet a hölgyeknek, hozzátette:

mást nem is mondanék.

A Blikk állítása szerint egy újabb titokzatos nő számolt be az Alekosszal eltöltött randiról, azt is elárulta, korábban sosem volt még ilyen felhőtlen szórakozásban része.

A napokban olvastam egy cikket Alekosszal kapcsolatban, melyben egy hölgy szemszögébõl olvashattunk pozitív véleményt. Ennek kapcsán gondoltam, hogy én is megosztom véleményemet a találkozónkról…

– áll a Blikknek küldött levélben.

A hölgy arról is beszámolt, hogy együtt töltötték a “Mikulás estét”, Alekoszt pedig egy intelligens, érzelmes embernek tartja, aki nem egy átlagos személyiség, akinek a társaságában legyen szó hölgyről, akár barátról, az ember nagyon jól érzi magát! Elmondhatom, hogy ilyen nyílt és közvetlen emberrel még nem találkoztam! Kivételes személyiség!

A magát Anette-nek nevező hölgy arról is beszámolt, hogy őt egy szóval sem bántotta, sokat neveztek és közös élményeket szereztek. Ugyan szerelem nem alakult ki közöttük, de a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

Akik a médiában bántják, és megalázzák, a kommentelők a Facebook oldalán, minősíthetetlen! A magyar mentalitást egyébként is nagyon intellektuálisnak és prolinak tartom! Alekosz nem érdemli ezeket jelzőket amiket kap, nem ismerik ezt az oldalát, de nem is értem hogy bírja ezt, viszont ezt Õ nagyon jól kezeli!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Életveszélyes az Apple új terméke
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 05.