Bulvár

Rettenetes év volt: kishúgát gyászolja Kapás Bogi

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.31 | 20:18
  • trendindex: 12

Kapás Bogi borzalmas éven van túl, februárban vesztette el a kishúgát.

Kapás Bogi Facebook-posztban emlékszik vissza a mögöttünk hagyott esztendőre. Az úszónő olimpiai felkészülése során veszítette el testvérét. A tragédia pedig természetesen Kapás Bogi egész évére rányomta a bélyegét.

“Pályafutásom során nagyon sokszor tették már fel nekem azt a kérdést, hogy miért legyen valaki úszó, élsportoló. Mindig elmondtam a szokásos választ, hogy azért, mert egy

egészséges életmódot fog folytatni, mert megtanulja beosztani az idejét,

meg persze azért, mert a versenyeken megtanulja kezelni azt is ha nyer, illetve ha veszít. Továbbra is azt tartom, ezek nagy erények. Idén viszont megtanultam még egy fontos dolgot magamról, amit úgy gondolom részben a neveltetésemnek, részben pedig annak köszönhetek, hogy 5 éves korom óta küzdök egy álomért, megállás nélkül, minden nap. Ez pedig az a tény, hogy bármilyen akadályt is vet elém az élet, kepes vagyok legyőzni. Idén februárban

eddigi életem legnagyobb akadályával kellett megküzdenem: meghalt a kishúgom.

Feladhattam volna, rámehetett volna az olimpia is, de nem hagytam. Mert megtanultam felállni és nem feladni. Az Ő emlékéért és magamért. Mert 23 éve küzdök az álmomért és azt sem adtam fel. Mert ennél sokkal erősebbnek neveltek a mindennapok.
Azt kívánom mindenkinek az új évre, hogy soha ne adjátok fel, mert a legnehezebb helyzetek után válunk igazán erőssé. És sose felejtsetek el hálát adni azért, amitek van.
BUEK🎉❤️”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.