Bűnügy

Sokkoló részlet derült ki a XVI. kerületben megkéselt férfi ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.18 | 11:18

Vasárnap este halálra késeltek egy férfit a főváros XVI. kerületében, a tettes ellen a rendőrség hajtóvadászatot indított. A rendőrség tájékoztatása szerint a megkéselt 39 éves férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők, ahol már nem tudták megmenteni az életét.

A tragédiáról most újabb részletek derültek ki. A megkéselt férfi felesége nemrég azt nyilatkozta, hogy férje az erkélyen dohányzott, amikor meglátott egy gyanús alakot az utcán. Sándor attól tartott, hogy az illető fel akarja törni az ott parkoló autókat.

A mi kocsink is ott szokott parkolni, és a férjem mindig is ilyen volt: becsületes, segítőkész, így aztán lement, hogy kövesse az alakot. A sarok után szúrta meg, a férjem még saját lábán elindult visszafelé, és akkor esett össze, amikor már szemben voltam vele. Láttam, ahogy összecsuklik

– idézte fel a történteket az asszony. Elmondta: rossz érzése támadt, ezért indult a férje után, mivel Sándor már jó ideje nem tért vissza a házba. A férfi egyébként kőművesként dolgozott, a környéken mindenki szerette és tisztelte.

Az elhunyt férfi lánya a Borsnak elmondta: egy kamerafelvételen látni, ahogy édesapja az elkövető nyomába ered. A lány elmondása szerint nem futottak, hanem tempósan sétáltak.

A család által adott személyleírás alapján a férfi terepszínű dzsekit és sötét nadrágot viselt. Körülbelül 165-170 centiméter magas volt, az arcát viszont nem látták, mivel maszkot és szemébe húzott sapkát viselt.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló