Bűnügy

Elszabadult a pokol Budapesten: késelés volt egy szórakozóhely előtt

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.30 | 12:18

Egy erzsébetvárosi szórakozóhely előtt megvertek és megszúrtak egy férfit. A budapesti rendőrök két gyanúsítottat elfogtak, a harmadik feladta magát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya súlyos testi sértés és garázdaság bűntett miatt folytat eljárást három fővárosi lakossal szemben, akik 2022. január 9-én éjjel egy bárban megtámadtak egy negyediket, aki a rendelkezésre álló adatok szerint súlyos sérülést szenvedett.

123rf

A nyomozás jelenlegi állása szerint a társaság szóváltásba keveredett egy emberrel, akit szidalmazni kezdtek, majd el akarták zavarni a szórakozóhelyről, miközben megszúrással és veréssel fenyegették. A provokált férfi el akarta hagyni a klubot, ám követték, majd az utcára kilépve egy alkalommal hason szúrták, megütötték és elmenekültek.

A fővárosi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A 32 éves T. Istvánt 2022. január 24-én délután Szigetszentmiklóson, a 27 éves R. Zsoltot január 27-én reggel egy IX. kerületi lakásban a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály segítségével fogták el. Harmadik társuk, a 38 éves B. Szilveszter január 25-én reggel önként megjelent a rendőrségen.

A fővárosi nyomozók B. Szilvesztert és R. Zsoltot csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, míg T. Istvánt súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, mindhármukat őrizetbe vették.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló