Külföld

Gyomorforgató kegyetlenség: Bebetonoztak egy kislányt

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.19 | 15:48

Egy kislány testét egy bebetonozott fémtartályban találták meg, a testvérét egy roncstelepen tárolt kocsi csomagtartójában hagyott bőröndben.

Az ügyben két embert tartóztattak le Colorado államban. A rendőrség pénteken jelentette be a 36 éves Corena Rose Minjarez letartóztatását. A nyilvántartás szerint a másik gyanúsított, a 35 éves Jesus Dominguez vasárnap óta szintén őrizetben volt.

A betonnal kiöntött fémtartályt – amiben megtalálták Yesenia Dominguez testét – egy raktárhelyiségben találták meg, miután a bérlők nem fizettek bérleti díjat, ezért a helyiséget kiürítették. A nyomozás részeként a rendőrség nyomozni kezdett a gyerekek után, akiket utoljára 2018-ban láttak.

A rendőrség közleménye szerint korábban a gyerekek eltűnését nem jelentették. A nyomozás vezetett el a Minjarez tulajdonában lévő járműhöz a roncstelepre, ahol a rendőrség szerint a csomagtartóban egy bőröndben találták meg a kisfiú, Jesus Dominguez maradványait. A február 15-ei DNS-vizsgálat kimutatta, hogy a maradványok a két eltűnt gyermekhez tartoztak.

A rendőrség nem közölt részleteket az áldozatok és a letartóztatottak közötti kapcsolatról, de a vezetéknevekből vélhetően az idősebb Jesus Dominguez gyermekeiről lehet szó.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló