Bűnügy

Rövid időn belül két kislányra támadt rá egy férfi Csepelen

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.22 | 07:18

A Ripost számolt be elsőként arról, hogy fojtogatott és késsel fenyegetett egy férfi egy 13 éves kislányt egy csepeli panelház liftjében hétfő délután.

Az esettel kapcsolatban a Telex a Budapesti Rendőrfőkapitányság felé fordult, akik kérdésükre közölték:

A 33 éves férfi hétfő délután három és háromnegyed négy között „két kiskorú kislány sérelmére követett el bűncselekményt, egy-egy csepeli társasházban”

Fotó: Pixabay

A gyerekek a rendőrség tájékoztatása szerint a bűncselekmények során nem sérültek meg, a rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki kétrendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt és őrizetbe vették. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte – írja a lap.

A támadásról a rendőrség nem osztott meg részleteket. A Ripostnak az egyik áldozat családja nyilatkozott. A 13 éves kislány a vele közel egykorú bátyjával tartott hazafelé. A fiú kissé lemaradt, a kislány egyedül lépett az épületbe a nyomában egy idegen férfivel.

A Ripost információi szerint mire a fiú odaért, a férfi már a liftben volt a kislánnyal együtt. Az összes gombot megnyomta annak érdekében, hogy beragadjon a lift. A kislány segítségért kiabált, a testvére kívülről nyugtatgatni próbálta, szólt neki, hogy nyomja meg a csengőt, de akkor már nem fért oda a gombokhoz. Amikor a lift ajtaját végre sikerült kinyitni, a férfi elmenekült.

A kislány családja a Ripostnak azt mondta, miután a lift ajtaja bezáródott, a férfi megragadta a kislány nyakát, szorongatni kezdte, és azzal fenyegette, hogy megkéseli, eközben azt követelte, hogy húzza le a nadrágját. A kislány ezt nem tette meg.

A rendőrséget a szomszédok riasztották.

A biztonsági kamerák rögzítették a támadást, így a rendőrök hamar azonosítani tudták a férfit, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.