Bűnügy

Meggyilkolta barátnőjét egy magyar egyetemi tanár – körözik

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.25 | 17:51
  • trendindex: 2

M. Beáta szombaton tűnt el, ma került elő a holtteste, gyilkosság történt.

Holtan találták az erdélyi Bihar megyében M. Beátát, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem oktatóját. A nőt szombaton látták utoljára, Kolozsváron. M. barátja, Bóné Ferenc társaságában tűnt el, akit most gyilkosság gyanúja miatt köröznek.

A román hatóságok szerint a férfi már nincs az országban.

Bóné Ferenc szintén a Sapientia oktatója volt. 2020 augusztusban súlyosan bántalmazta akkori barátnőjét. Több nő beszélt arról, hogy a férfi megverte őket, ezért a kolozsvári bíróság kilencven napos közmunkára és pszichológiai tanácsadáson való részvételre ítélte.

Miután Bónét kirúgták az egyetemről,

óráinak egy részét M. Beáta kapta meg, mint doktorandusz. A román rendőrök szerint a pár szombaton B. autójával Havasrekettyére indult, ahol a nő még szelfit is készített magáról. Onnan ismeretlen irányba távoztak – szól a Cluj24.ro híre.  A nyomozók szerint Bóné szombaton egy dühkitörés során végzett M. Beátával. A testét zacskókba csomagolva Báródsomos külterületén egy

sűrű növényzettel benőtt részen rejtette el,

a főúttól kétszáz méternyire. Barátai szerint Beáta Havasrekettyéről még küldött magáról képeket a Messengeren. Pár órával később már csak egy sms érkezett a telefonjáról, ami lemondott egy esti találkozót. Elképzelhető, hogy azt az üzenetet már Bóné küldhette, mert a nő akkor már nem élt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.