Bűnügy

El sem hiszed: Fekete Dávid saját kollégáját is átejtette

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.27 | 07:18

Fekete Dávid újabb sötét ügyére derült fény.

Eddig is tudtuk, hogy Fekete Dávid sok autóvásárlót károsított meg. Az viszont eddig nem derült ki, hogy saját zenésztársát is átverte. A Megasztár versenyzője három éve kezdett együtt zenélni Turcsányi Tiborral, aki a Blikknek így emlékezett vissza:

– Sokszor átvert és kihasználta a jóindulatomat,

amit aztán anyagilag is megsínylettem. Pénzt nem adtam neki soha, de olyan előfordult, hogy azt hazudta, meghívtak minket a Mokkába, hogy promotáljuk a közös dalunkat. Az én autómmal mentünk le a Balatonra a forgatási helyszínre, ahol hamar kiderült, hogy rám és Klaudiára nem is számítottak, csak Dávidot várták. Vele le is ment az interjú, én meg álltam az utazás költségeit” – panaszolta el Turcsányi Tibor. aki másik alkalommal is került hasonlóan

kellemetlen szituációba Fekete Dávid miatt,

aki jelenleg előzetesben ül. Turcsányi elég gyorsan átlátta, hogy „Dávid megbízhatatlan és lételeme a hazudozás”. „Számtalanszor voltunk fültanúja furcsa telefonbeszélgetéseknek. Akkor sejtettük, hogy nincs minden rendben körülötte. Rengetegszer hallottuk, hogy olyan dolgokat állít másoknak a telefonban, ami nem igaz, sokszor hazudott például arról, hogy éppen hol tartózkodik” – mesélte Tibor.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló