Bűnügy

Megerőszakolt egy idős nőt egy fiatalkorú fiú Borsodban

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2023.07.25 | 13:48

Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy fiatalkorú ellen, aki megerőszakolt egy idős nőt az otthonában - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség kedden az MTI-vel.

Fotó: Pixabay

A vádirat szerint a fiatalkorú vádlott tavaly szilveszterkor egy borsodi kistelepülésen ittasan átugrott az időskorú nő házának kerítésén, majd a leláncolt bejárati ajtót kifeszítve behatolt az ingatlanba.

A konyhában találkozott a sértettel, akinek eltorzított hangon azt mondta, ötezer forintot kap, ha közösülnek. Ezután a falhoz nyomta és megerőszakolta.

A sértett mindvégig védekezett, kezeivel hadonászott, elszakítva támadója ruháját. Majd a cselekmény közben, amikor egy arra közlekedő autó hangja hallatszott, azt kiabálta, hogy jön a rendőrség, mire a vádlott felhagyott a további cselekményével és sietve távozott. A sértett a szomszédja segítségével értesítette a rendőrséget – írja az ügyészség.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés kiszabását indítványozta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló