Bűnügy

Háztetőkön egyensúlyozva próbált elmenekülni egy budapesti férfi az öt év börtön elől

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.22 | 07:18

Az újpalotai rendőrök elfogták a szexuális visszaélés miatt körözött férfit, aki megpróbálkozott a szökéssel is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei 2021. augusztus 17-én az esti órákban egy újpalotai lakásban tartottak ellenőrzést. A 37 éves K. Róbertet keresték, aki ellen a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot még 2020 decemberében, mivel szexuális visszaélés miatt kiszabott 5 év börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg – írja a police.hu.

A rendőrség oldala szerint a kiérkező rendőröknek egy nő nyitott ajtót, aki gyanúsan viselkedett és többször ellentmondásba keveredett, amikor K. Róbertről kérdezték. A férfi a lakás átkutatása után sem került elő, a rendőrök viszont a környéken maradtak elővigyázatosságból.

Nem sokkal később az ellenőrzött ház tetejéről recsegést hallottak, és a háztetőn megláttak egy alakot, aki lecsúszott, majd futásnak eredt. A rendőrök elfogták a menekülő férfit, akiről kiderült, hogy a keresett K. Róbert volt. A 37 éves férfi nem úszta meg a börtönt: elfogása után a jogerős börtönbüntetés letöltése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Forrás:Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.