Bűnügy

Hajtóvadászatot indít a rendőrség – pénzt is ajánlottak a nyomravezetőnek

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.01 | 13:48

Holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett szeptember közepén, a gázolót azonban továbbra sem találják.

Szeptember 16-án tettek a bejelentést a rendőrségen, miszerint Kecskeméten a Kiskőrösi út folytatásánál, az M5-ös autópálya mellett egy 40-50 év közötti férfi holttestét találtak meg. Az eljárás során megállapították, hogy a férfi feltehetően közlekedési baleset következtében halt meg, valamint azonos azzal a férfival, akinek eltűnését hozzátartozója szeptember 13-án jelentette a Kecskeméti Rendőrkapitányságon – számolt be róla a police.hu.

123rf

A férfi a rendőrség információi szerint gyalogolt. Fekete színű hátizsákot hordott, melyen piros betétek voltak, valamint sötét színű baseball sapkát, továbbá szürkés színű sportcipőt viselt.

Vélhetően elgázolták és a baleset után magára hagyták.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök kérik, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen az Kecskeméti Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

Továbbá a rendőrség bruttó 300 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.