Bűnügy

Rosszul viselte a táncosnők visszautasítását: Konyhakéssel támadt az emberekre

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2022.10.10 | 07:18

A rendőrség szombaton kiadott jelentése szerint dühében cselekedett az a férfi, aki csütörtökön fényes nappal két embert halálra szúrt, hatot pedig megsebesített Las Vegas kaszinónegyedének központi sétányán, a Las Vegas Strip-en.

A haragját akarta kiengedni

– mondta a rendőrségi kihallgatásán a gyanúsított, a 32 éves guatemalai születésű Yoni Barrios. A hatósági jegyzőkönyv szerint az dühítette fel, hogy kinevették.

Kép: 123rf

A férfi a szemtanúk beszámolója szerint azután támadta meg az utcán tartózkodókat, hogy az ott turistákkal fotózkodó hivatásos táncosnők visszautasították, hogy vele is közös kép készüljön. A késelés során egy táncosnő is életét vesztette, a másik áldozat egy 47 éves helyi lakos volt. További hat ember megsebesült, akit kórházba vittek, közülük hármat kritikus állapotban. A támadáshoz a gyanúsított egy nagy konyhakést használt.

Az incidens után megpróbált elmenekülni, rövid üldözés után helyi biztonsági őrök és a rendőrök közösen fogták el a Nevada állambeli város központjában.

Az illetékes kerületi ügyész közölte, hogy a gyanúsított ellen kétrendbeli emberölés és hatrendbeli emberölési kísérlet miatt javasol vádemelést, és a legsúlyosabb büntetést kéri a bíróságtól a jövő heti meghallgatáson.

Az amerikai bevándorlási hatóság közlése szerint a férfi illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban, Kalifornia államban bűncselekmény miatt már elítélték. A rendőrségi dokumentumok szerint Los Angeles-i lakcíme volt, ahonnan két nappal korábban utazott Las Vegas-ba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.