Bűnügy

Rendőrök zavarták szét a hallucinogén szeánszt Ráckevén

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.18 | 20:18

Egy panzióban zajlott a szeánsz, benéztek a rendőrök is.

Vádat emeltek egy ráckevei nő ellen, aki egy ráckevei panzióban spirituális szeánszt tartott. A rendezvény során többféle növényi és állati eredetű hallucinogén, tudatmódosító szert is használt. A résztvevők komoly összeget fizettek, de a pénzért végül rendőrségi kopogtatást kaptak.

A Spanyolországban élő magyar állampolgár tagja volt

egy olyan szervezetnek, amelynek fő tevékenysége spirituális terápiák, események, úgynevezett elvonulások szervezése és tartása volt. A résztvevők többféle növényi és állati eredetű hallucinogén, tudatmódosító szert használtak fel. Az anyagok egy része több országban is tiltólistán volt. A 2020 februárjában szervezett eseményen való részvételért fejenként 160 eurót (jelenlegi árfolyam szerint nagyjából 65 ezer forintot) kért. Február 20-án, az esti órákban indult a szertartás, amin az elkövetőn kívül további négy személy vett részt, akik egy

barnás színű, sűrű folyadékból is fogyasztottak.

Az összejövetelnek rendőri ellenőrzés vetett véget. A barna folyadékkábítószert tartalmazott, emellett több az elkövető birtokában lévő  kábítószert, illetve pszichoaktív anyagot foglaltak le. Az ügyben a Ráckevei Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem vétsége és új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétsége miatt emelt vádat a nő ellen – írja a Pest Megyei Ügyészség, közleményében.

Először szólalt meg VV Anett a tragikusan végződő szeánsz után


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló