Bűnügy

Szóltak, hogy veszélyesen vezet, erre elgázolta a bringást – videó

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.04 | 09:48

Az ámokfutó szerint szerencsétlen véletlenek sorozata volt. A BRFK szerint nem.

Véletlenek sorozatával magyarázza vallomásában tettét az az ámokfutó, aki egy közlekedési konfliktus után egyszerűen gázt adott és elütött egy biciklis futárt a VII. kerületben.

Október 28-án egy autós forgalommal szemben hajtott be

Budapesten, az egyirányú Kisdiófa utcába, miután egy biciklis futárral keveredett összetűzésbe a Dob utcában. Az autó vezetője már ide is szabálytalanul hajtott be, a vele szemben szabályosan közlekedő kerékpárosra már itt ráhúzta a kormányt. A futár az autós után tekert és amikor az a szembejövő forgalom miatt megállt a Kisdiófa utcában, kérdőre is vonta.

Pár másodperc után az autós eltekerte a kormányt,

gázt adott és elütötte a mellette álló kerékpárost. A futár az ütközés után elesett és súlyosan megsérült. Az autós tolatva próbált meg lelépni, de a helyszín közelében elfogták. A 27 éves férfi jogosítványát elvették és súlyos testi sértést okozó közúti veszélyeztetés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi

sziporkázó érveléssel végig tagadta a bűncselekményt.

Bár tíz éve vezet, sajnos nem vette észre az egyirányú utcát jelző táblákat, a Dob utcában egy parkolóhelyről kiálló autó miatt húzta az út szélére a kormányt, és a Kisdiófa utcában is véletlen ütötte el a biciklist, amikor rájött, hogy rosszul kanyarodott be az utcába és meg akart fordulni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló