Celeb

Baukó Éva kitálalt: így csúszott le a lejtőn, és ezért tűnt el

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.04 | 15:18

A botrányhősnő saját nézőpontja szerint már évek óta nem botrányhősnő. Sőt, szerinte a médiában számára nagyon más szerepet osztottak, mint kellett volna...

“Van az embereknek egy előítélete, ha meghallják azt a nevet, hogy Baukó Éva, akkor nagyon sok, számomra ismeretlen ember azzal azonosít, hogy jajj, a botrányos, jajj, az alkoholista, jajj, a piás, de én annyira nem ez az ember vagyok már”

– mondta el Baukó a a Tények Plusznak adott interjújában, ahol hosszú évek után először mélységében fedte del, mi az, a min keresztülment.

“Amikor bementem abba a valóságshow-ba, akkor nem egy pánikbeteg embernek kellett volna oda bemennie, de akkor nem volt más lehetőségem, nem volt hol laknom, és azt gondoltam, hogy ezzel majd jót fogok tenni magamnak. Ez nem így történt, mert ahogy kijöttem, én elindultam a lejtőn. Ennek valamiért így kellett történnie. Én nem hibáztatom csak a tévécsatornákat, mert nyilván nekem is volt egy habitusom, tehát én nem mondom azt, hogy én vagyok a szent ember”

– közölte.

Elárulta azt is, hogy hiába hozták hírbe többször is Alekosszal, soha sem sem párkapcsolati, sem szexuális viszony nem volt köztük. A maximum a baráti és munkakapcsolat volt, azonban a celeb ezt is tönkretette az évek során azzal, hogy Évát megsértette, megalázta, átverte, emiatt pedig idén az Ázsia Expresszben való szereplését is visszamondta.

“A partner, akit felajánlottak a műsor készítői, olyan szinten áll már távol tőlem, és annyira kihoz a sodromból, hogy nem akartam a nézők szemében egy frusztrált, idegbeteg Baukó Éva lenni”

– fejtette ki.

Az évek során sok mindenkivel került összeűzésbe, nem csak Alekosszal,a minek kapcsán elmondta:

“Nekem nem ezt a szerepet kellett volna osszák a médiában”

– éppen ezért ma már sokkal inkább visszafogja őszinte véleményét.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló