Celeb

Rettegésben élt: döbbenetes dolgok derültek ki Homonnay Gergely utolsó napjairól

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.04 | 09:48
  • trendindex: 12

Állítólag az utóbbi hetekben már attól is rettegett, hogy Magyarországra jöjjön.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, január 1-jén holtan találták Hommonay Gergelyt egy San Giovanni-ban található klubban, az író és politikai aktivista 46 éves volt.

Közeli barátja, Perintfalvi Rita, Bécsben tanító magyar teológus ijesztő posztot tett közzé oldalán az író halálával kapcsolatban:

“…talán én láttam Gergőt utoljára élve, sőt nála vendégeskedtem egy közös munka kapcsán december 17. és 21. között Rómában. Ezért pontosam tudom, hogy milyen érzések, félelmek voltak Gergő szívében”

– fogalmaz.

“Amikor Gergőnél voltam szinte minden nap arról beszélt, hogy mennyire fél Magyarországra jönni, hogy fenyegetések érik, hogy megfigyelik, követik a mozgását, tudják hol ül a repülőn, amikor hazautazik, várják a reptéren stb. De félt elárulni a római címét is, nehogy ott is utána tudjanak menni. Még a könyvemet is inkább személyesen vette át, nem akarta, hogy postával küldjem ki neki. Gergő rettegésben élt odakint is. Egyik éjszaka egészen konkrétan arról beszélgettünk, hogy vajon eljutunk-e oda Magyarországon is, hogy politikai célzattal meg lehet gyilkolni embereket. A válaszát sejthetik”

– fejti ki, hozzátéve: nem áll szándékában pánikot kelteni, csupán az eset alapos, független kivizsgálását akarja látni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló