Celeb

Selena Gomez megunta a drámát, több száz hírességet követett ki Instagramon

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.08 | 14:57

Az énekesnő alapos tisztogatást végzett a képmegosztón, úgy látszik ő is azt vallja, hogy az évet mindig tiszta lappal érdemes indítani.

Fotó: Getty Images for FIJI Water / Jonathan Leibson

Először a profilképét változtatta meg az anyukája képére, átírta a bio szövegét és több száz embert követett ki. Köztük volt az asszisztense, Theresa Mingus, Gigi Hadid és Demi Lovato is, akikkel állítólag közeli barátok.

Korábban 316 profilt követett, ma már csak 37-et, amit azonnal kiszúrtak a legnagyobb rajongók.

Taylor Swift, Amy Schumer, Jessica Alba, a stylistja Kate Young, legjobb barátnője Francia Raisa, és néhány Selena Gomez rajongói oldal maradt a követettjei közt. Persze ez nem feltétlen jelenti azt, hogy most mindenkivel összeveszett, de mindenképpen érdekes döntés az énekesnő részéről.

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Gomez egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy nem is tudja a jelszavát, mindent az asszisztense csinál a profilján. Ő osztja meg a képeket, lájkol és kommentel vagy követ ki embereket.

Amint én lettem a legnépszerűbb az Instagramon, kicsit beijedtem. Nagyon nagy teher lett, ezzel keltem és ezzel feküdtem. Függővé váltam, ugyanakkor olyan dolgokat láttam, amiket nem akartam, olyan gondolatok ébredtek bennem, amiket nem tudtam irányítani, azokkal a dolgokkal foglalkoztam, amikkel nem kellett volna. Konkrétan már remegett a kezem, mikor ránéztem az Instagramra

– mesélte az énekesnő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló