Celeb

Celine Diont a színpadon taperolta egy rajongója, de egész jól reagált a kényes szituban

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.10 | 18:42

A többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő egy Las Vegas-i fellépésén került kellemetlen helyzetbe egy színpadra szólított rajongó miatt, aki nem igazán volt a helyzet magaslatán és elég pofátlanul viselkedett.

Fotó: Getty Images / Ethan Miller

Ez a nő olyan türelmes, akár egy szent. Múlthét pénteki koncertjén készült ez a videó, amiben egy rajongó elég kellemetlen helyzetbe hozza Celine-t, aki egy jóságos óvónéni visszafogottságával próbálja meg kezelni a helyzetet, biztonsági személyzet nélkül.

A videó feltöltője szerint az egész eset nagyon furcsa volt, a színpadra szólított rajongó először a fiáról beszélt, akinek nemrég csontvelő-átültetése volt. Arra buzdította a közönséget, hogy ők is váljanak donorrá és segítsenek. Celine beszélgetni kezd vele, annak ellenére, hogy mindeközben furcsa mozdulatokkal rámászott az énekesnőre, és azt imitálta, hogy meglovagolja.

Miután a nőt végül letessékelték a színpadról, az énekesnő a következőt mondta:

Tudjátok, az emberek sok mindenen mennek keresztül. Néhányuknak beszélnie kell róla, ezért szeretném nektek megköszönni a türelmet, mert lehet, hogy ez az öt perc volt az, ami segített ezen az asszonyon.

Woman humps Céline Dion on stage in Las Vegas HD (January 5, 2018)

During last night’s Céline Dion show in Las Vegas, Céline brought a woman on stage, not knowing the woman was drunk and had some issues: her son just had a bone marrow transplant and she wanted to tell everyone to be a donor. The woman proceeded to hug Céline tightly, but also began to hump her.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.