Celeb

Megérkezett Béres Anett válasza Alekosznak – 23 másodperc alatt küldte el a búsba

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.12 | 11:18

Ahogy arról korábban mi is írtunk, Alekosz úgy érezte, ő a válasz Béres Anett minden kérdésére.

Úgy tűnik, Anett nem ért ezzel egyet.

Fotó: Facebook

Alekosz elárulta, hogy mennyit keres – így próbálja felszedni Béres Anettet

Alekosz csütörtökön nyílt levélben üzent Béres Anettnek, egy randira is elhívta. A valóságshow-hős most közösségi oldalán számolt be arról, hogy telefonon is felhívta Anettet.

Hogy mersz engem felhívni, te ÓTVARÉK! Hangzott el a lesújtó mondat a beköszönésem után. Anettet tegnap este hívtam fel telefonon, hogy közöljem, szándékaim komolyak.

– írta Alekosz közösségi oldalán, hozzátette: nem erre számított. Úgy véli, hogy pár évvel ezelőtt “azaz igazán kedves lány rajongott a Való Világért”, örömmel ment be hozzájuk, akkor úgy érezte “barátság alakult ki köztük”. Alekosz elmondása szerint párszor össze is futottak azóta, és beszéltek is.

Alekosz mély megrendüléssel, csalódással és szomorúsággal konstatálta “ezt a kiábrándító véleményt”, úgy érzi, nem adott erre okot, a beszélgetés további jelzőit pedig már le sem írja.

Mindössze 23 másodpercig tartott, amialatt nekem csak annyit sikerült mondanom, hogy Szia Anett. Ezúton kívánok neki sok Boldogságot..! őszinte igazbarátokat, és hogy megtalálja, akit keres

– fogalmazott bejegyzésében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló