Celeb

Miley Cyrus és Wayne Coyne különös barátsága

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.13 | 08:30

A 24 éves popsztár és az 55 éves pszichedelikus rocker kapcsolata már anélkül is az, hogy bármi részletet tudnánk róla. De most már tudunk azt is.

A hír egy pár nappal korábbi hírrel kezdődik. Mi is megírtuk, hogy holnap, január 13-án jelenik meg a Flaming Lips 14. nagylemeze, az Oczy Mlody, melyről egy újabb dalt, a Miley Cyrus-szal közös We a Famly-t a hét elején megosztották a rajongókkal is.

Wayne Coyne most interjút adott a Guardian-nek, amelyben a dal kapcsán Miley Cyrus-ról, és a köztük kialakult barátságról is kérdezték a Flaming Lips vezért.

Az egész egy tweettel kezdődött, meséli, amiben az énekesnő Coyne-t az egyik legnagyobb kedvencének titulálta, evör. Erre a férfi elküldte neki a telefonszámát, majd napokon át csak csetelgettek. Nagyon hamar összebarátkoztak, a két provokatőr jól megértette egymást. Így az sem esett furán, amikor pár nappal a megismerkedésük után Coyne megkérdezte Miley-tól, hogy mit csinál épp, mire ő visszaküldött egy képet arról, ahogy pisil. Mert épp azt csinálta.

Ha ezerszer vagy csak csak párszor beszélünk is egy nap, de napi kapcsolatban állunk, benne vagyunk egymás életében,

– summázta Coyne kettejük barátságát. Az Oczy Mlodyról pedig azt mondta, olyan lesz, mintha „Syd Barrett találkozna A$AP Rockyval, és együtt elvesznének egy jövőbeli tündérmesében”. Máris jön a lemez, megtudjuk, igazat szólt-e. Ez a dal is arról van:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló