Celeb

Serena Williams immár anyaként győzött, és egyből jótékonykodott is!

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.13 | 12:48

Az ausztrál tűzvész megfékezésére utalta az összes nyereményét!

Három év szülési szabadság után lépett ismét pályára Serena Williams, aki a frissen megszerzett címét egyből társadalmi célra fordította. Minden idők legragyogóbb női tenisz-csillaga most már anyaként diadalmaskodott, és azt is bebizonyította, hogy a szíve is hatalmas.


Minden, a címmel járó nyereményt jótékony szervezeteknek adott tovább: az Ausztráliában tomboló tűzvész megfékezéséhez járult így hozzá. A 38 éves amerikai sportolónő egyébként a 2020-as ASB Classic tornán vett részt, a szomszédos Aucklandben, Új-Zéland legnagyobb városában.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Williams kislánya 2017 szeptember 1-jén született, így a teniszcsillag azóta nem versenyzett a bolygó azon táján. Akkor januárban még az Australian Open-en még részt tudott venni.


A 23 grand slam-cím birtokosa így nyilatkozott:

Fantasztikus érzés, nagyon sokat vártam erre. Gondolom látszik az arcomon a megkönnyebbülés. Csak a végén derült ki, hogy egyáltalán nyerni fogok. Nagyon fontos lépés volt ez számomra, és innen tudok majd tovább építkezni.

idézi a Scary Mommy a hírességet, akinek párja, Alexis Ohanian és a kislányuk is végig nézte a viadalt.


A trófea mellé járó, 43 ezer dolláros jutalom a lánglovagokat illette; és Williams mellett további sporttársak – Ashleigh Barty, Nick Kyrgios, Novak Djokovic és Maria Sharapova – is jótékonykodtak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.