Celeb

Mark Wahlberg jótékony célra ajánlja fel az etikátlanul megszerzett másfél millió dollárját

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.15 | 12:33

A színész A világ összes pénze újraforgatott jeleneteiért zsebelt be hatalmas pénzt, miközben kolléganője csak 80 dolcsit keresett naponta. Végül Wahlberg is felfogta, hogy ez mennyire ciki.

(kép: AFP PHOTO / FREDERIC J. BROWN)

Ridley Scott villámgyorsan döntött, amikor kiderültek Kevin Spacey zaklatási ügyei, és kivágta a színészt a filmjéből, a jeleneteit pedig Christopher Plummerrel forgatták újra. Sokáig úgy lehetett tudni, hogy a film másik két főszereplője, Mark Wahlberg és Michelle Williams ingyen vállalta a plusz munkát, később viszont kiderült, hogy mégsem, sőt, nagyon nem. Williams szerződésében eleve szerepelt egy megegyezés plusz forgatási napokra, így ő 80 dolláros napidíjjal csinálta meg az extra melót,

Wahlberggel viszont nem ilyen szerződést kötöttek, ő pedig a rendező tudta nélkül 1,5 millió dolláros extra fizetést zsarolt ki a stúdiótól.

Ez már csak azért is problémás, mert a plusz forgatásra Spacey zaklatási ügyei miatt került sor, így elég rossz fényt vett Wahlbergre, hogy abból húz hasznot, hogy az egyik kollégája másokat molesztált. Ráadásul ismét visszaköszön, milyen egyenlőtlenül bánnak a nőkkel Hollywoodban: Wahlbergről eddig is tudtuk, hogy az egyik legjobban fizetett színész, de hogy most több mint 1500-szorosát keresse ugyanazzal a munkával (Williams-nek a 80 dolláros napi díjakból még 1000 dollár se jött össze), mint egy kolléganője, az már tényleg elég nehezen védhető. Ezt végül Mark  is belátta, ezért Michelle Williams nevében az egész összeget felajánlotta a filmiparban dolgozó nők érdekeit képviselő Time’s Up alapítványnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló