Celeb

Halálos beteg a népszerű sorozatsztár, a temetést tervezi

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.18 | 11:18

Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja csupán 52 éves, de végstádiumos agyrákkal küzd. Bizarr temetést tervez magának.

A 4-es stádiumú rákkal küzdő színésznő most a Let’s Be Clear című podcast adásban beszélt nyíltan az utolsó kívánságáról és a haláláról. Beszélgetőpartnere legjobb barátja, Chris Cortazzo volt.

A beszélgetés során Doherty elmondta, hogy a temetési helyszínt Malibu-ban képzeli el, azon a helyen, amit az apja és ő is nagyon szeretett. Doherty azt szeretné, ha a temetés a szeretet ünnepe lenne, és nemcsak síró emberek borulnának egymás nyakába.

Elmondta továbbá, hogy szeretné, ha a hamvait összekevernék a kutyája és az apja hamvaival, és érdeklik az olyan alternatív megoldások, mint például a koporsóból növő fa.

Viccesen hozzátette, hogy túl hosszú a lista azokról, akiket nem szeretne a temetésén látni, és azt szeretné, ha a szerettei előre tudnák, hogy nem muszáj eljönniük.

Shannen Doherty 2015-ben diagnosztizált mellrákkal, majd a rák 2019-ben visszatért. 2020-ban közölte a nyilvánossággal, hogy 4. stádiumú agyrákkal küzd, de továbbra is aktívan él és alkot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló