Celeb

Katy Perry kés alá feküdt?

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.18 | 12:13

Nem mintha bárkinek köze lenne hozzá, de az emberek kíváncsiságát nem lehet csillapítani, ítéletüket pedig lehetetlen kikerülni, még akkor is, ha olyan témában nyilvánítják ki a véleményüket, aminek nem sok valóságalapja van. Katy Perry például halálosan unja, hogy mindenki azt hiszi, hogy szilikonnal turbózza a testét.

Fotó: Getty Images / Rich Fury

Évek óta találgatja a bulvársajtó, hogy a 33 éves énekesnő vajon kés alá feküdt vagy tényleg ennyire jól néz ki. A Refinery29 interjújában meg is érkezett a válasz, elsőkézből.

Sosem volt még plasztikai műtétem. Lézerkezelésen és injekciós feltöltésen már részt vettem, utóbbit egyébként mindenkinek ajánlom, aki a szemei alatt lévő sötét karikákkal küzd. Minden más eredeti rajtam, bár az emberek úgyis azt hiszik, hogy ez nem igaz, szóval lényegtelen is, mit mondok

– nyilatkozta Perry.

Arra is kitért, hogy szerinte ideje lenne, ha elfogadóbbak lennénk ezzel kapcsolatban és nem ítélkeznénk azok felett, akik orvosi úton próbálják megtalálni saját szépségüket.

Persze maradjunk önmagunk, de ha valaki egy orrműtét után érzi magát jól, így lesz elégedett önmagával, akkor azzal mi a probléma? Csináld, ha ezt találod helyesnek!

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés,

Szó esett az Instagram közösségéről is, Perry szerint azon a platformon mindenki csak egy kép erejéig tökéletes és lájkban mérik az ember értékét.

Nehéz nem gondolni rá és csak lazán élni az életem. Azért vásárolunk ruhákat vagy termékeket, azért pózolunk úgy, azért megyünk el egy eseményre, hogy meglegyen a fotó. Ez nem valami jó a társadalmunknak. Egyenesen roncsoló hatása van, ha igazán őszinte akarok lenni. Meg kellene találni az egyensúlyt. Én is ezt próbálom tenni, mert ennek én is épp annyira az áldozata vagyok, mint bárki más.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.