Celeb

Kiderült, mi az ikonikus helyszín, ahonnan elzavarták az esküvőre készülő Osváth Zsoltot

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.21 | 19:18

Osváth Zsolt étteremtulajdonos, influenszer és vlogger 8 év után készült kimondani a boldogító igent párjának, Patriknak, ám az álomhelyszín tulaja az utolsó pillanatban megvétózta a dolgot.

A kínos esetről korábban mi is írtunk, lényegében az történt, hogy miután mindent leszerveztek és már csak az előleget kellett volna átadni, a tulajdonos visszakozott a rendezvényszervezőn keresztül.

Fotó: RTL

Mint kiderült, Zsolt ellenzéki szerepvállalása miatt, ami kínos volna az egyébként fideszes fellegvárként működő szabolcsi kúriának.

Elképesztő, milyen indokkal mondták vissza Osváth Zsolték esküvőhelyszínét

Nos, Zsolt állítja, hogy ő csak a visszamondás után világosodott meg, honnan is tették ki a szűrét, maga a hely azért igencsak ismert.

Korábban mi is írtunk a Le Til Kúriáról, ahol egy kormányközeli orgia miatt már volt egy kis hírverés, amikor a fideszes polgármester fia keveredett bilincselős botrányba.

A Le Til Kúria érdekessége,

hogy azért kapott ipari mennyiségi eu-s pénzt állami csatornán keresztül, hogy 30 férőhelyes ifjúsági szálláshelyet alakítsanak ki, de aztán valahogy orgiabarát esküvői luxushelyszín lett belőle:

Valószínűleg meleg orgián fotózták le az önkormányzati tisztviselőt – Képek!

Hát, kellemetlen az ügy, de értjük, miért nem akarták Zsoltot és Patrikot itt látni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló