Celeb

Nincs több titkolózás: Andrei Mangra elárulta, mi van köztük Tóth Andival

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.23 | 15:18
  • trendindex: 11

Azóta találgatják a rajongók, hogy egy párt alkotnak-e, mióta együtt szerepeltek a Dancing with the Stars műsorban.

Andrei Mangra és Tóth Andi között a műsor minden másodpercében izzott a levegő és azóta is több félreérthető fotót osztottak meg. Az mindenki számára egyértelmű, hogy erős kötelék alakult ki közöttük, azt azonban egészen eddig nem tisztázták, hogy barátságról vagy szerelemről van szó.

Andrei Mangra most a Hot! magazinnak adott interjúban tett pontot a találgatások végére. Andrei elárulta, hogy valóban összejött élete első táncpartnerével, viszont leszögezte, hogy a többivel nem.

“Minden táncról meg kell érteni, hogy miről szól, és az izmaiddal, a testeddel, az elméddel át kell lényegülni. Ilyenkor nem szerepet játszunk, hanem teljesen átéljük a táncot – emiatt hiszi a közönség, hogy együtt vagyunk. Valójában csak barátok vagyunk Andival. Azért vagyunk jó barátok, mert nem vagyunk együtt. Igazából udvarlunk egymásnak – vicces, de ezt csináljuk. Őszintén szólva, nagyon jól megértettük egymást a műsor alatt: olyan volt, mintha lenne egy társam, akinek elmondhattam az örömömet, a bánatomat.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló